top of page
  • Yazarın fotoğrafıKriminal Servisler

Kötü görüntüyü iyileştirerek netleştirme yapılabilir mi?

Bizatihi yaşadığınız veya tanığı olduğunuz kaçırılma hırsızlık yaralama cinayet gibi olaylara ait video görüntülerinin iyileştirilerek netleştirilerek tespit yapılması mümkün. Bu tespit bazen elinde tabanca, bıçak olup olmadığı, belli olmayan plakanın okunması, insan yüzünün netleştirilmesi, belli belirsiz bir yazının okunması gibi tespitler olabilir.


Bulanık ve Net olmayan Video görüntülerinden bu tür tespitlerin yapılması Kriminal servisler uzaman kadromuzca yapılıp gerekirse raporlanarak davayı lehinize çevirerek, suçsuzluğunuzu veya haklı olduğunuzu ispat edebilmekteyiz.

Eğer aşağıdaki durumlardan biri başınıza geldiyse sizlere yardımcı olabiliriz,


  • Bir düğünde havaya 8-10 el ateş ettim ve birini öldürüp birini de yaraladım, kasten hedef gözeterek ateş etmediğim anlaşılabilir mi?

  • Eşim ile boşanma aşamasındayız beni aldattığına dair bir video kaydı var elimdeki görüntüde eşimin yüzü görünmüyor, eşim olup olmadığı anlaşılabilir mi?

  • Aracımla seyir halindeki iken bir araç yandan çarpıp hızla kaçtı. Araç içi kameram kayıttaydı ama plakası tam olarak okunmuyor. Plakayı tespit edebilir miyiz?

  • İş yerimde hırsızlık oldu, hırsız beyaz bir araç ile kaçmış. İş yerindeki kamera görüntülerinde plakası okunamıyor. Plaka tespiti yapılır mı?

  • Kardeşimi birileri kaçırdı. Kaçıran kişilerin aracı güvenlik kamerasında görüntülenmiş. Arabanın marka model tespiti ve yapılabilir mi plakası okunabilir mi?

941 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page